Couple of Surgeons Washing Hands Before Operating.

STRHY

- TArinamme alkaa

vuodesta 2003

Suomen Traumahoitajayhdistys ry:n perustettiin 26.5.2003 Helsingissä. Kahdeksan Töölön sairaalassa työskentelevää sairaanhoitajaa allekirjoitti yhdistyksen perustamisasiakirjan, tavoitteenaan edistää jäsentensä välistä yhteistyötä ja parantaa traumapotilaan hoidon kansallisia ja kansainvälisiä edellytyksiä.

Halusimme perustaa yhdistyksen, joka keskittyy kansantaloudellisesti merkittävien potilasryhmien hoidon kehittämiseen hoitoketjun eri vaiheessa moniammatillista osaamista edistäen. Yhdistyksellämme on tällä hetkellä vajaat parisataa jäsentä eripuolilta Suomea. Yhdistyksen merkittävintä toimintaa on kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Traumapäivät, keväisin yksipäiväiset ja syksyisin kaksipäiväiset.

Yhdistyksemme toiminta on alkutaipalellaan, tarkoituksemme on saada luotua yhteistyöverkosto ympäri Suomen, yliopistosairaaloihin sekä myös keskus- ja aluesairaaloihin. Mikäli sinulla on innostusta traumapotilaan hoidon kehittämiseen, suosittelen mukaan tuloa!! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää yhdistyksestä, ota yhteyttä!

Two paramedics in uniform and guy giving first aid to sick unconscious man

Valtakunnalliset

TRAUMAPÄIVÄT

2 KERTAA VUODESSA

Suomen Traumahoitajayhdistys järjestää vuodessa kaksi koulutustapahtumaa. Keväällä on yleensä ollut yksi päiväinen tapahtuma ja syksyn pidempi koulutustapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Traumatologiyhdistyksen kanssa.

Two paramedics in uniform and guy giving first aid to sick unconscious man
Brigade of paramedics in winter uniform putting unconscious man on stretcher

STRHY YLLÄPITÄÄ

OSAAMISTA

JÄRJESTÄMÄLLÄ KOULUTUKSIA

Koulutuksia järjestämällä StrHy haluaa mahdollistaa viimeisimmän tiedon saannin traumapotilaan hoitoon osallistuville ammattilaisille.  Koulutuksiimme saa osallistua kuka vain traumapotilaan hoitoon osallistuva ammattilainen; lähihoitaja, sairaanhoitaja, ensihoitaja, palomies, fysioterapeutti tai lääkäri sekä edellä mainittujen opettajat.

Jäseneksi

LIITTYMINEN

kannattaa

Olemalla Suomen Traumahoitajayhdistyksen jäsen mahdollistat muun muassa koulutuspäivien järjestämisen. Kaikki Strhyn jäsenet saavat osallistua koulutuspäiville jäsenhintaan. Lisäksi etsimme koko ajan yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaamme.